Det ryktes nå om en tredje "Sex og Singelliv" film.

I følge skuespiller og forfatter Seth Rudetsky kan det ligge i kortene at det kan komme en ny «Sex og Singelliv»-film. Det kommer frem etter at Rudetsky nylig har samarbeidet med Sarah Jessica Parker, kan vi lese i playbill.com.

Sarah skal åpnet ha snakket om et nytt prosjekt som inkluderer de resterende damene fra serien Kim Cattrall, Kristin Davis og Cynthia Nixton.  

Flere medier spekulerer nå i om at dette samarbeidet mellom de fire kvinnene kan føre til at den populære serien igjen kommer på filmlerretet etter fem år siden sist film. På Twitter koker det av fans som virkelig ønsker å se gjengen samlet igjen og håper det er hold i disse ryktene.

Ville egentlig ikke

Sarah Jessica Parker ønsket egentlig ikke å binde seg til en serie, og følte dette ville ta for mye tid. Heldigvis gjorde hun piloten likevel fordi hun elsket manus. Da det ble klart at serien ble noe av, prøvde Sarah å komme seg ut av kontrakten. Hun ga også HBO tilbudet om å spille i tre filmer gratis om hun kom seg ut av avtalen. Til slutt ble hun overbevist, noe hun (og vi) er veldig glad for i dag!

Vi håper Carrie Bradshaw, og hennes tre venninner - Samantha, Charlotte and Miranda gjenforenes!

Den populære HBO-serien holdt koken i 6 sesonger fra 1998 - 2004 og den første filmen kom i 2008.

I 2010 kom oppfølgeren og nå håper vi på en tredje <3


Flere saker

Ap lover rask vurdering av ulvejakt Arbeiderpartiet lover en rask vurdering av om de vil støtte mer ulvejakt. Mandag 27.01 2020
Flere kanaler