HINT: Ser du hvor Per Mathias Høgmo er? Da kan du vinne billetter til Norge-Ungarn i morgen.
HINT: Ser du hvor Per Mathias Høgmo er? Da kan du vinne billetter til Norge-Ungarn i morgen. Foto: P4
P4s reporter, Kjetil Hugin, lager stadig «Hverdager med en vri». I dag har han kledd seg ut som landslagssjefen og gått i dekning i en norsk by.

Finn og vinn
Billettene til kvalikkampen mellom Norge og Ungarn ble revet bort på under en time. Mange håper å oppleve Norges første steg på veien mot EM på Ullevål i morgen. 

Er du en av de som ikke har fått tak i billetter bør du absolutt lese videre!

Kjetil Hugin har kapret fire billetter til morgendagens kamp. To av de går til den som først finner ham «fysisk» i byen han har gjemt seg i. De to andre går til en av de som gjetter hvilken by han befinner seg i.

Saken fortsetter under bildet
Per Mathias
HINT 2: Kjenner du deg igjen? Hvis du skjønner hvor «Per-Mathias» er kan du vinne to billetter til morgendagens kamp. Foto: P4

Hint gjennom dagen
Det vil komme hint på radioen gjennom hele dagen og denne nettsaken vil bli oppdatert med hint fortløpende. Når du tror du vet hvilken by Kjetil befinner seg i sender du en mail med rikitg svar til vri@p4.no. Da er du med i trekningen av to billetter. 

Saken fortsetter under bildet
Per-Mathias
HINT 3: «Per-Mathias» jangler på vollane. Skjønner du nå hvilken by han er i? Foto: P4

Hint
1. Byen er hjemsted for et av de 32 beste fotballagene i Norge. 
2. Olsenbanden føler seg nok ikke velkommen i byen.

Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler