Dave Grohl fremførte "Blackbird" under Oscar-utdelingen, uten bandet.
Dave Grohl fremførte "Blackbird" under Oscar-utdelingen, uten bandet. Foto: Reuters
Når trommis Taylor Hawkins i en kommentar tidligere i år sier de trenger en pause og at Dave Grohl dukker opp uten resten av bandet på Grammy- og Oscar-utdelingen, fikk ryktene til å svirre. I går annonserte bandet at de skulle komme med en offisiell melding, og den kom i natt! 


R&B og ballade-Grohl
I videoen som ble postet i natt norsk tid  blir Dave Grohl "intervjuet" og oppfordret til å gå solo, det er endelig hans tur til å skinne og å være seg selv. I videoen ser man en ny utgave av frontmannen i et helt annet musikalsk spekter enn vi er vant med, og med en fantastisk tekst:

And now, I'm free to be me. Just me.
Not those other three. Or four, or how many more.
There was a time I shared the light, but not tonight.
Tonight, it's just me.

Ny vokalist
Samtidig leter resten av bandet etter en ny frontvokalist, og det blir diskutert Phil Collins, Justin Bieber og Liam Gallagher, men de ender til slutt på den tidligere boyband-vokalisten og reality-/TV-skuespilleren, Nick Lachey.

Nyt videoen:Nettroll
På facebooksidene var det alt fra redsel til humor-relaterte poster. Som den mest likte om de kanskje endelig skulle komme med svaret på hvorfor frontvokalisten ligner på en eldre versjon av trommisen fra Nirvana!?

Svaret på det får vi nok aldri, men det gikk noen timer fra videoen kom ut til de kom med den endelige meldingen om at nei, Foo Fighters skal ikke gå fra hverandre, og ingen skal gå solo!

NotBreakingUp
IKKE SLUTT: Og ingen skal gå solo! Foto: ScreenshotFlere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler