Foto: COURTESY OF WARNER BROS. TELEVISION
25-årsjubileet til serien Friends blir feiret verden over. Serien blir streamet på nettet og skuespillerne gjenforenes på sosiale medier. 

Nå har kilder fortalt The Hollywood Reporter at de seks hovedkarakterene og skaperne av serien er i samtaler om å gjenforene gjengen på HBO Max-plattformen. 

En gjenforeningsspesial er under planlegging, og den skal inneholde hele Friends-gjengen. Det er imidlertidig ikke bestemt hva spesialen skal være, eller hva den skal handle om, men Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer er alle ombord!

Kilder advarer likevel om at avtalen er langt fra ferdigforhandlet og at rollebesetninger og reklamer fremdeles må hamres på plass. Når og hvis en avtale blir spikret, blir utfordringen deretter å få sortert alles planer. 

Selvfølgelig kan hele prosessen rase sammen og konseptet kan falle fra hverandre, men vi krysser fingrene for at vi får se en kanon reunion med tidenes gjeng! 

Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere kanaler