FROKOSTSHOWET: Anne Marte og Kroken vekker deg hver morgen fra 06-10.
FROKOSTSHOWET: Anne Marte og Kroken vekker deg hver morgen fra 06-10. Foto: P5Hits
Mandag morgen fikk Anne Marte og Kroken en snap fra en fast lytter av Frokostshowet, hvor vedkommende ønsket tips til hva han skulle gjøre etter at han forrige helg fant ut at dama hadde vært utro. Mange lyttere mente han burde avslutte forholdet og komme seg videre. Fredag morgen fikk vi beskjed om at han hadde valgt å gjøre det slutt, men at den anonyme trengte tips for å unngå den verste kjærlighetssorgen. 

kjærlighetssorg
Foto: NTB scanpix

Anders gjorde det slutt med dama for noen år siden, og istedenfor å sitte hjemme alene valgte han å dra på tur med bestekompisen sin:
- Jeg tok en skikkelig guttetur til Magaluf. Det ble mye øl og mange sene kvelder, som jeg ikke husker så mye av. Jeg møtte norske Maja der nede som hjalp meg å tenke på noe annet. Jeg slettet nummeret hennes da jeg kom hjem da...

Utro kjæreste
Helene fersket typen sin i å være utro og fant raskt ut hva som hjalp:
- Jeg fersket eksen min i å være utro, noe som gjorde at jeg ble veldig sint. Da begynte jeg å trene ganske mye. Man får tømt hodet, og jeg ble veldig mye sterkere. 

Kjærlighetssorg i 2 år
Eirik gjorde det slutt med dama si for et par år siden, og har slitt med kjærlighetssorg fram til nå:
 - Jeg skal ikke gjøre meg selv til et offer, for det var jeg som gikk. Jeg trodde gresset var grønnere på den andre siden, og har slitt veldig med å leve med at jeg må være alene. Jeg står for valget mitt, men det har vært tøft. Det som har hjulpet meg veldig er å snakke om det, spesielt med moren min. Hun har vært til stor hjelp. Nå har jeg endelig klart å akseptere det og dater en ny dame.

Andre tips som kom inn via snappen var:

- Gå ut med venner og fest!
- Snakk med andre som har vært gjennom dette
- Er du glad i dyr, vær rundt hunder eller katter
- Kjenn på følelsene dine, da blir det bedre
- Overlapping


Flere saker

- Kan bli krise i eldreomsorgen - Det er en potensiell krise for eldreomsorgen at to av tre helsefagarbeidere jobber deltid. Onsdag 17.07 2019
Flere kanaler