Foto: AFP
I fjor høst giftet Justin Bieber og Hailey Baldwin seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York. Giftemålet kom som et sjokk for mange etter at de forlovet seg bare en måned etter å ha tatt opp kontakten igjen. 


Natt til mandag giftet Justin og Hailey Bieber seg igjen, for andre gang. 
Vielsen og bryllupsfesten foregikk utenfor et hotell i Sør-Carolina.

I følge amerikanske medier var 145 av stjerneparets nærmeste familie og venner til stede under bryllupet. Vielsen ble også holdt ved solnedgangen. 


Paret skal ha holdt en stor fest før bryllupet som var proppet med iskrem, godteri, en stor dansefest og bowling! Kilder sier at paret utover natten skal ha overrasket alle med vannpistoler for å avslutte det hele med en enorm  vannkrig. 

På festen skal paret også ha vist The Notebook for gjestene! Filmen som omhandler kjærlighet er også spilt inn i Sør-Carolina. Dette tyder på at paret kan ha hatt et stort The Notebook-tema i bryllupet. 


Hverken Justin eller Hailey har foreløpig lagt ut noen bilder fra den store dagen. Med unntak av et bilde på Instagram hvor Justin viser frem klokken sin, her skriver han "Skaffet meg selv en liten bryllupsgave". 

Vi klarer nesten ikke vente med å se det fantastiske bryllupet gjennom magiske bilder!


Flere kanaler