SAMLET: Richard Fortus, Axl Rose, Slash og Duff McKagan i front.
SAMLET: Richard Fortus, Axl Rose, Slash og Duff McKagan i front. Foto: YouTube
Da ryktene svirret om en konsert 1. april, var det mange som hevet på øyenbrynet. Drøyt 250 fans fikk plass og mulighet til å se comebacket.

Billige billetter
Konserten ble annonsert på bandets egne nettsider, med melding om at et visst antall billetter var til salgs på Gibson Brands i Hollywood, tidligere Tower Records. Og billettprisen? 10 dollar!
Det er noe helt annet enn fredagens konsert i Las Vegas hvor prisen er fra 250 dollar. Videre ligger prisen på rundt 140 dollar på den annonserte turneen i USA som er i gang fra slutten av juni.

Billarmbånd
BILLETTARMBÅND: Et stykk lykkelig fan med den "gullbilletten" Foto: Afp

Spilte klassikerne
Comebacket ble akkurat hva fansen har drømt om. Med klassikere som Welcome to the jungle, You could be mine, Sweet child of mine og ikke minst Paradise City som avslutningsnummer. Er dette hva vi har i vente, så er det ikke mye å klage på. Vi har kommet over noen reaksjoner på at balladeklassikerne November Rain og Don't Cry mangler, men kan være disse dukker opp på de kommende arenaer. 
 
Foto- og lydforbud
Til tross for mobiltelefonforbud, var det allikevel nok av fans som ikke klarte å holde fingrene unna record-knappen. Heldigvis! Se video og bilder nedenfor.

Do you know where you are?


Høydepunkter fra konserten:SOLD OUT
FØRSTEMANN TIL MØLLA: Fans i kø utenfor Tower Records-bygningen. Foto: Afp
Flere saker

Provoserte sykepleiere -Det er provoserende at folk ikke tar ansvar og overholder smittevernreglene. Tirsdag 11.08 2020
Flere kanaler