Se Herman og kompisgjengens elleville dans. Video: Privat
0:00 | 2:04
- Åh, så FETT! ler Herman Berg Grindalen i telefonen i det det går opp for han at han har vunnet en drømmepåsketur for hele kompisgjengen til Hemsedal.

Danset seg til fjellet
De siste ukene har du hatt muligheten til å danse deg til tidenes påskeferietur til Hemsedal for deg og tre venner, ved å sende inn en dansevideo når fredagslåta "All of us" med Daxten har blitt spilt på P5Hits. 

Vinneren av premie, som består av helikopter tur-retur Hemsedal, leilighet og skikort, ble trukket i Frokostshowet fredag 23.mars. Og valget falt på Herman Berg Grindalen (22) og hans to venner, for deres "diskokule-boxer-dans." 


Morgen i kollektivet
- Nå løper Håkon og vekker Jakob her så nå er det god stemning, ler Herman i telefonen til P5.

De tre guttene som har laget dansevideoen bor til daglig sammen i kollektiv i Oslo, der de er fullt opptatte med studier og jobb. Nå gleder de seg til å feire påsken på fjellet og har planer om å kjøre en liten "audition" på hvem som skal få den siste plassen i helikoteret og ski-lodgen.

- Nå blir det hard konkurranse blant resten av gutta om den fjerde plassen, forklarer Herman, som regner med at det også kommer til å bli en del afterski på dem iløpet av påsken.

Hør Herman og vennene vinne øverst i saken.

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler