Love Actually 2: Har du sett oppfølgeren?
Love Actually 2: Har du sett oppfølgeren? Foto: Universal, Working Title
«Love Actually» har blitt en stor julefavoritt og tradisjon blant mange nordmenn, og hvert år klisterer vi oss foran TV-skjermen for å se den romantiske komedien.

Fansen jubler
Oppfølgeren hadde premiere 24. mars i Storbritannia i forbindelse med veldedighetsdagen Red Nose Day. Et prosjekt som har som mål å samle inn penger til fattige barn i verden. 

I den anledning gjorde regissør Richard Curtis det kjent at han hadde fått med seg flere av skuespillerne på å lage en oppfølger av storfilmen på 15 minutter - 14 år etter filmen ble lansert. Dette til stor glede for fansen.

Ikke alle er med 
Skuespillerne som er med i oppfølgeren er blant annet Keira Knightley, Hugh Grant, Martine McCutcheon, Colin Flirth, Liam Neeson, Andrew Lincoln og Bill Nighy.

Les også: Alan Rickman er død.

Men Emma Thompson, Kris Marshall, Laura Linney, Chiwetel Ejifor og Martin Freeman er ikke med i filmen. Blant annet på grunn av jobbforpliktelser, skrev avisa Telegragh da det ble kjent at det skulle komme en oppfølger.

Love Actually 2 for Red Nose Day from Maria Grazia on Vimeo.


USA fikk egen versjon

I forbindelse med produksjonen av oppfølgeren fikk USA sin egen versjon av filmen. Denne versjonen har med et ekstra element, som den britisk versjonen ikke har.

 

Lov actually
Amerikansk oppfølger: Laura Linney spiller i den amerikanske oppfølgeren av Love Actually Foto: AP

Les også: Denne rørende kjærlighetshistorien kom aldri med i «Love Actually».

Her får vi nemlig også vite hvordan det gikk med Sarah (spilt av Laura Linney), som var stormforelsket i kollegaen Karl.

I den amerikanske oppfølgeren får derimot Sarah en litt hyggeligere slutt. Den store overraskelsen er kanskje at dette ikke er med Karl, men med en helt annen mann, som spilles av den amerikanske, svært kjente, skuespilleren Patrick Dempsey.

Her kan du sene oppsummering av den amerikanske fortellingen.


Flere kanaler