Trude blir vekket på en måte hun ikke trodde var mulig på 30 års dagen sin
  • 25.10.15
    1 min
  • 25.10.15
    2 min
Trude fyller 30 år i dag. Hennes søster, Hanne, er veldig opptatt av at hun skal få en feiring hun ikke kommer til å glemme, og allierte seg derfor med P4 og «Hverdag med en vri».

Verdens beste søster

Hanne og Trude er søstre og naboer. Vanligvis er det Trude som tuller med folk, men nå vil Hanne ta en liten hevn. Hun sendte denne mailen til P4:

«Væla's beste søster fyller 30 år 26.oktober. Og hun er den som er skikkelig rampete av oss to, som bare kødder! Og hun harkøddet med mange så nå tenkte jeg at nå er det min tur til å overraske/køddemed henne.»

P4s reporter, Kjetil Hugin, er ikke vond å be når noen vil kødde. Og sammen med Hanne klekket han ut planen, Trude skulle vekkes på sin 30-årsdag ved at en motorsag kom sagende gjennom soveromsdøra.


Se hvordan Trude reagerer på motorsagen i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: Mannlige strippere tok dekkskiftet

Høy puls
Hviskende utenfor soverommet til Trude er både Kjetil og Hanne nervøse. Hanne har på seg en pulsklokke som viser over 150 før de i det hele tatt har begynt.

– Nå har jeg skikkelig vondt i magen, forteller Hanne.

Med på spøken er også Trudes samboer, Stian. Han er usikker på om hans deltagelse gjør ham til verdens beste kjæreste og har avtalt med kompiser at han kan bo hos dem hvis det skulle skjære seg skikkelig.

LES OGSÅ: Brukte 3000 på kontofon, P4 tok regningen

– Trodde jeg skulle dø
Gjennom en soveromsdør som var blitt til pinneved stormet radioreporter, søster og kameramann. Med seg hadde de blomster, kake og champagne, men jubilanten var nok fremdeles i sjokk.

–  Akkurat nå kjennes det helt jævlig å bli tretti. Jeg tenkte at nå dør jeg, forklarer Trude.

Når Kjetil spør om forholdet til søsteren ler Trude og svarer at det var veldig bra frem til nå. Hanne fikk etter hvert kontroll på pulsen, men det var verre med blæra.

– Jeg tror jeg pisser på meg, ler hun.

PS: I tillegg til blomster, kake og gave fikk også Trude 5000 kroner til en ny soveromsdør.

Gratulerer med dagen!

Vil du ha en vri
Vi vil gjerne gjøre din hverdag annerledes. Kunne du tenke deg en dag som James Bond? Vil du gi en klasse en skoledag i skibakken eller har du en helt annen idé?

Send en mail til vri@p4.no der du forteller om ditt forslag.

Flere saker

Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Flere kanaler