LYKKELIG: Hjemløse Michael (61) skrapet fram 500.000 dollar - tilsvarende omtrent 4,3 millioner kroner. Nå kan han trolig se fram til en langt bedre tilværelse.
LYKKELIG: Hjemløse Michael (61) skrapet fram 500.000 dollar - tilsvarende omtrent 4,3 millioner kroner. Nå kan han trolig se fram til en langt bedre tilværelse. Foto: Jeremy Kowalis/Aspen Homeless Shelter
Hjemløse Michael (61) hadde bodd på gaten i seks år, da han nylig bestemte seg for å bruke 10 dollar (ca 90 kroner) på et skrapelodd på en bensinstasjon i Colorado, USA.

Jeremy Kowalis, som jobber på Aspen Homeless Shelter, hvor Michael ofte oppholdt seg, forteller at 61-åringen er blant dem som har sett bunnen.

- Samtidig visste han at hvis han fortsatte å kjempe, ville lykken snu før eller siden.

4,3 millioner kroner
Og lykken snudde - i aller høyeste grad.

Michael skrapet loddet, og til mannens enorme glede, viste det seg at han hadde vunnet en halv million dollar - tilsvarende om lag 4,3 millioner norske kroner.

- Jeg tror ikke at han normalt bruker 10 dollar på å kjøpe skrapelodd, men akkurat denne dagen gjorde han altså det, og det må man kunne si at betalte seg, sier Kowalis, ifølge The Mirror.

LES OGSÅ: Frisør klipper hjemløse - helt gratis

Holdt gevinsten hemmelig
Mannen holdt på hemmeligheten i et par dager, og bestemte seg for å ta et par siste overnattinger i en lokal kirke før han bekjentgjorde den eventyrlige gevinsten.

61-åringen, som nå får livet snudd på hodet, har allerede noen tanker om hva han skal bruke pengene på. Han har planer om å kjøpe nye ski, i tillegg til at han vil prøve å gjenoppta kontakten med datteren. De to har ikke sett hverandre på nesten to tiår.

- Dette kunne ikke skjedd en snillere fyr, sier Dr. Vince Savage, direktør ved hjemløs-senteret.

LES OGSÅ: 80-åringen lager tog for hjemløse hunder


Dollar
DOLLAR: 61-åringen kan se fram til mange slike bunker framover. Illustrasjonsfoto: Shutterstock


Flere kanaler