NRJ-SOMMERHITS: Stian Røste, Mattis Mjåset & Marte Bratberg har laget hver sin sommerhit. Hør her!
NRJ-SOMMERHITS: Stian Røste, Mattis Mjåset & Marte Bratberg har laget hver sin sommerhit. Hør her! Foto: Thomas Paste/Montasje
I dag slapp Morgenshowet sine sommerlåter!
Over en lengre periode har Marte, Mattis & Stian fra Morgenshowet jobbet med å lage hver sin sommerhit. Marte har jobbet med Donkeyboy, Mattis med Rykkinnfella og Stian har teamet opp med Innertier og Morgan Sulele.

Resultatet hører du via NRJ, Spotify, iTunes, Tidal, Apple Music og alle andre steder du lytter til musikk. Med hånden på hjertet kan vi si at resultatet ble imponerende bra!

High five til hele gjengen - og en stor takk til produsentene som har gjort gråstein til gull. Takk også til Warner Music som har gitt ut låtene!

Ta en lytt på låtene via Spotify nedenfor - og husk å stemme på den låten du mener er best!
Du bestemmer hvem som har laget den beste sommerhiten!


Dette skjer med vinneren

Vinneren får holde konsert, som taperne må arrangere. De to andre må forberede alt, rydde i etterkant, selge produkter for vinneren og være vakt under vinnerens konsert. Kort fortalt får vinneren fame, mens taperne blir tjenere!

Vinneren blir kåret i midten av august, når Morgenshowet er tilbake fra ferie. Kombinasjonen av avstemningen over og antall streams på de ulike strømmetjenestene vil være avgjørende for kåringen av vinner.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Morgenshowet
MORGENSHOWET: Programledere i dag. Popstjerner i morgen? Foto: NRJ

Overskuddet går ikke rett i egen lomme
Hvis det skulle komme inn noen kroner på disse låtene, vil overskuddet gå til et veldedig formål. Det er mulig å kjøpe låtene i iTunes for 12,-. 

God sommer!

Flere kanaler