Verdens beste artister skal hylles under den 20. utgaven av NRJ Music Awards i Cannes 10. november. Prisene "årets norske artist/gruppe" og "årets norske låt" deles ut i Oslo 26. oktober.

Hver dag denne uka slipper vi nye nominasjoner. På fredag starter avstemningen, og om du stemmer kan du sikre deg en tur til Frankrike for å se prisutdelingen live!


Årets mannlige artist
En bunke med knallsterke karer som har gjort det bra i hver sin sjanger det siste året. Klarer du å plukke ut en favoritt blant disse?

Drake
Foto: AFP

Drake
Albumet hans "Scorpion" knuste streamingrekorder både på Spotify og Apple Music. Suksessen ble feiret med pengedusj på et utested i Miami. Vi har sørget for at NRJ-trofeet ikke er av ekte gull, så han ikke kaster det på folk hvis han vinner.

Shawn Mendes
Foto: AFP

Shawn Mendes
Han har herjet listene i år med låter som "In My Blood" og "Nervous". Vi kødder ikke når vi sier at Shawn er verdens hyggeligste fyr, det beviste han da vi møtte ham tidligere i år. Og du, NRJ henter han til Oslo Spektrum i mars!

Charlie Puth
Foto: AFP

Charlie Puth
Tok av igjen med "How Long" på tampen av fjoråret og kom med albumet Voicenotes i mai. Han prøvde seg på Marte i Morgenshowet for tre år siden, men han har visst kommet seg videre etter avvisningen og skaffet seg en annen...

ed
Foto: AFP

Ed Sheeran
Hentet inn hele tre NRJ-trofeer i fjor. Ketchupelskerensom tjener alt for mye penger om dagen med helt utsolgte konserter. Etter turneen har han planer om å sette artistkarrièren på vent for å fokusere på familie. Vinner han en siste pris før det?

Justin Timberlake
Foto: Pressebilde

Justin Timberlake
Kom med albumet "Man Of The Woods" i år og tok også med seg turneen med samme navn til Telenor Arena. Han har hintet om at han vil slippe låt med Drake for andre gang. Krysser fingrene for at Timberdrake skjer igjen!

The Weeknd
Foto: Reuters

The Weeknd
Han hadde egentlig gjort ferdig et skikkelig happy album, men da det ble slutt med Selena Gomez vraket han alt sammen og slapp noen hakket mer deprimerende låter istedenfor. Det gikk ikke så aller verst!

Torsdag kommer nominasjonene for årets kvinnelige artist!

Flere kanaler