Foto: AFP
Reality-stjernen Khloé Kardashian (34) forteller at hun absolutt ikke er sjokkert over at kjæresten Tristan Thompson (28) var utro nok en gang. 

Noe hun derimot ikke klarer å komme seg over, er skuffelsen over familievennen Jordyn Woods (21). 

Sistnevnte og Tristan skal ha delt et kyss, og dette ble ikke populært hos Kardashian-familien. 

Saken fortsetter under bildet. 
Jordyn Woods, Kylie Jenner
Jordyn Woods og Kylie Jenner har vært bestevenner i mange år. Foto: AFP

Det var i april tidligere i år at det først ble kjent at Tristan Thompson var utro mot Khloé på et utested. Dette ble avslørt ved hjelp av en video av situasjonen som ble lekket til sladdernettstedet TMZ.

Senere kom nyheten om Tristan og Jordyn, og det ble tragedie i Kardashian-familien nok en gang. 

For øyeblikket ruller den nyeste sesongen av "Keeping Up With the Kardashians" på TV-skjermen, og i sesongfinalen har Khloé en samtale med lillesøster Kylie Jenner (21), som også er bestevenninnen til Jordyn. 

-Jeg visste hvem han var, men jeg hadde aldri i livet trodd at det var sånn hun var, forteller Khloé til søsteren sin, ifølge contactmusic. 

Kylie Jenner viste seg å være like sjokkert og skuffet over bestevenninnen sin som Khloé. 

En kilde forteller at Khloé absolutt ikke hadde et ønske om å møte Jordyn noen gang igjen etter alt dette. Kylie og Jordyn er vennlige mot hverandre, men det ser ut som at de aldri kommer til å bli så nære som de var igjen. 


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler