ELSKET: Filmen har gjennom årene blitt en klassiker hos det norske folk.
ELSKET: Filmen har gjennom årene blitt en klassiker hos det norske folk. Foto: Filmweb
Det har blitt en tradisjon for mange å sette seg foran TVen i julen og se klassikeren «Love Actually» på TV, men denne julen blir det altså ikke så enkelt. I år er det nemlig ingen norske TV-kanaler som sender den romantiske komedien.

Grunnen er fordi ingen av de norske kanalene NRK, TV3, TVNorge eller TV 2 har rettighetene til filmen lengre, og derfor blir det en mindre tradisjon for enkelte denne julen.

- Vi har ikke rettighetene til filmen lenger, opplyser kommunikasjonsansvarlig i NRK Hilde Ebeltoft-Skaugrud til Dagbladet.

Love actually
STEJRNER: Filmen er spekket med stjerner fra øverste hylle. Foto: Filmweb


Stjerner fra øverste hylle
Dersom du vil se den stjernespekkede filmen med skuespillere som Liam Neeson, Keira Knightley, Alan Rickman og Hugh Grant må du altså gå andre steder.

– Det er enkelte julefilmer som er blitt tradisjon for folk å se på TV 3, blant annet «Love Actually». Vi vil jo gjerne ha den. Heldigvis har vi alle «Alene Hjemme»-filmene, sier kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i Nordic Entertainment Group til avisen.

Hanum sier videre at filmen er å finne på strømmetjenesten Viaplay som leie- og kjøpsfilm.


Flere saker

Togferie langt dyrere i Norge enn i Sverige Å reise med tog i Norge med familien er langt dyrere enn i Sverige. Søndag 02.08 2020
Flere kanaler