SKAPTE REAKSJONER: Uttrykket til MIchelle Obama når hun mottar gaven fra Melania Trump har gått viralt på internett. REUTERS/Jonathan Ernst
SKAPTE REAKSJONER: Uttrykket til MIchelle Obama når hun mottar gaven fra Melania Trump har gått viralt på internett. REUTERS/Jonathan Ernst Foto: Reuters
Michelle Obamas reaksjon på gaven fra Melania Trump har skapt en voldsom latterbølger på internett.

Før innettelsesseremonien til Donald Trump i går, var Trump og hans kone Melania på te-besøk hos Barack og Michelle Obama i Det hvite hus. I den anledning overrakte den nye førstedamen en gave til Michelle Obama.

«Som et barn som får avokado til jul»
Gaven var pakket inn i en turkis boks, som så ut til å være et luksuriøst smykke fra Tiffany's. Men uttrykket til Michelle har fått teoriene til å rase på Twitter.

Noen har kommentert at «Michelle Obamas ansiktsuttrykk når hun mottar gaven fra Melania er som en voksen versjon av ansiktsuttrykket til et barn som har fått en avokado i julegave», skriver noen. 


Noen spøker også med at gaven kanskje inneholdt talen som Melania Trump holdt under Republikanernes landsmøte i fjor, hvor hun ble beskyldt for å ha plagiert store deler av talen.


Flere kanaler