00:00 | 02:20
I dag er det verdens kyssedag og i den forbindelse ønsket Frokostshowet å spre kjærlighet. Vi utfordret deg som hører på til å si unnskyld til kjæresten, for noe du har gjort. I løpet av morgenen var det mange menn og kvinner som følte et behov for å lette litt på samvittigheten: 

- Jeg har ditchet dama flere ganger da hun har planlagt middagsdates ute. Plutselig kommer man hjem fra jobben og er sliten og da finner man på unnskyldninger. Hun fortjener ikke det, fortalte tannlegen Pedram.


Charlotte ville gjerne si unnskyld fordi hun for treig om morgenen:

- Jeg har lakenskrekk, så det er vanskelig for meg å legge meg på kvelden. Da sover jeg ofte lenger, noe kjæresten min er litt oppgitt over. Han fortjener en middag!

Thomas legger seg flat for å ikke legge merke til alt kona hans gjør:
- Hun vasker hus, bretter klær, smører matpakker til ungene. Det er veldig mye. Årsaken til at jeg kommer med en unnskyldning, er fordi jeg innser at jeg er for lat. Vi har hatt et par krangler i det siste, og da har jeg fått høre hvor skapet skal stå.

fs


Etter å ha hørt mange unnskyldninger på lufta, falt valget til slutt på Jeanett fra Drammen. Hun ville si unnskyld til typen Ingar som i går fikk kjeft for å ikke ha tatt ut klærne fra tørketrommelen. På direkten ringte vi han opp, slik at Jeanett kunne komme med unnskyldningen selv. Hør den og ikke minst reaksjonen hans i lydklippet over. De to vant en middag for to.

Frokostshowet med Anne Marte og Kroken hører du mandag til fredag fra 06-10!


Flere saker

- Kan bli krise i eldreomsorgen - Det er en potensiell krise for eldreomsorgen at to av tre helsefagarbeidere jobber deltid. Onsdag 17.07 2019
Flere kanaler