Seks år etter trioen Jonas Brothers ble splittet, har de nå bestemt seg for å komme tilbake <3

Det amerikanske boybandet hadde sin storhetstid på midten av 2000 tallet, og dukket jevnlig opp på den berømte TV-kanalen Disney Channel. De slapp debutalbumet sitt Lines, Wines and trying times i 2009, og  annonserte at de skulle splittes okotber 2013. Under splittelsen ble det kansellert en turné med 19 konsertdatoer kun noen dager i forveien... 

Men, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! Gruppen annonserte nemlig gjenforeningen på sosiale medier tidlig i går morges, via et bilde av de tre søsknene: 

View this post on Instagram

Midnight ET #Sucker

A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) on


Ny singel
Gutta slapp også en ny singel i natt kalt "Sucker". I videoen dukker alle partnerne til brødrene opp, blant annet de kjente skuespillerene Priyanka Chopra og Sophie Turner.
Fortsatte hver for seg
I mellomtiden har Nick startet en solo-karriere hvor han har sluppet to album og dukket opp i filmer som "Jumanji" i 2017.  Han giftet seg med Priyanka Chopra i desember i fjor.

Joe startet opp et ny band, "DNCE". Han ble også med som dommer i Australias versjon av "The Voice" og har dukket opp litt her og der. Han er forlovet med Sophie Turner fra "Game of Thrones".

Kevin jobbet som en del av en sjefsduo i en markedsføringsbedrift som spesialiserer seg på influensere og ble samarbeidspartner med en video-delings app. Han er gift med Danielle Jonas og har to barn.

Joe, Nick og Kevin er nå 29, 26 og 31 år. 

Flere kanaler