Foto: AFP
I rekken av artister som Justin Bieber, Lady Gaga, Adele, One Direction, Ariana Grande og norgesaktuelle Shawn Mendes, var det denne gangen Jonas Brothers tur til å gjeste James Corden i Carpool Karaoke.

I videoen får vi se Nick, Joe og Kevin Jonas synge med til Jonas Brothers låter som «Love Bug», «When you Look Me In The Eyes», «Year 3000» og ikke minst deres splitter nye låt «Sucker»

James Corden tar blant annet brødrene gjennom en løgndetektor test hvor Kevin Jonas avslutter med en spøk og sier «Takk for at du splitter opp bandet».
Jonas Brothers
Foto: AFP

I tillegg til en morsom løgndetektor test snakker bandet om hvordan de ordnet opp i konfliktene seg imellom og bestemte seg for å gjøre comeback. 

Nick forklarer at de for et år siden snakket om å lage en dokumentar sammen, og i denne prosessen fikk de ordnet opp i problemene seg i mellom. Videre fortsetter Nick: «Vi var enige om at det var en magi når vi var sammen som et band, som vi alle ville elsket å kjenne på igjen.»

Vi gleder oss til å høre mer fra bandet fremover!


Flere saker

KS: - Må skrote forslag fra om skattelegging av vannkraftverk Kraftkommuner frykter at de mister store inntekter hvis skatteleggingen av vannkraftverk endres. Tirsdag 14.01 2020
Krever turistskatt for å håndtere turismen Norsk reiseliv vil ha turistskatt for å håndtere økende turisme. Torsdag 16.01 2020
Flere kanaler