Juli Bernadotte fikk oppfylt sitt livs største (og ganske spesielle) drøm på P4! Video: Kjetil Hugin
  • 11.05.15
    1 min
  • 11.05.15
    1 min
I "Hverdag med en vri", skal vi i P4 skal gjøre hverdagen om til en fest. Å Oppfylle drømmen til Juli Bernadotte var lett etter å ha fått denne mailen:

Hei! Jeg digger P4 – Har gjort i snart 20 år. Tidligere var jeg gift med en mann som bare hørte på 60 talls musikk, så da måtte jeg høre på P4 i skjul. Nå er jeg skilt og hører P4 på full guffe! Jeg ser ikke på Tv en gang! Sovner til Kjærlighet uten Grenser – vokner til Grytidlig.  Min Største drøm er å klatre opp i en heisekran, sånn som de har på byggeplasser. Det har jeg drømt om i over 20 år.  

Hvorfor akkurat en sånn høy kran? Det må jo føles som å være på toppen av verden, føle en slags frihet, puste lettere, eller det å kunne ta på skyene, ihvertfall nesten. For hvert trinn vil det nok boble mer og mer i kroppen og kjenner jeg meg selv rett så er det fare for jubelbrøl underveis.


Vi bestemte oss for å premiere en så trofast lytter med en DAB radio. Men Juli fikk den ikke tilsendt. Hun måtte hente den et helt spesielt sted. Her kan du se hvor glad hun ble.

Flere kanaler