Klasse 10 C på Lynhaug skole vant drømmedag på Voss. Video: P5BRGN
0:00 | 3:12
Hele denne uken har flere elever, lærere og foreldre meldt på en klasse som kunne få en drømmedag på Voss. 


Vil ta med tre nye elever i bakken
Det har rent inn med rørende historier fra nærmere tusen bergensere som ville glede en klasse som skulle få en drømmetur til Voss Resort. Begrunnelsene har vært mange. 

Noen elever får ikke dra på klassetur, mens andre ville motivere sine medelever. En bonusmamma ville glede bonussønnen, en lærer ville gi elevene et avbrekk. Historiene har vært mange! Men det var Karoline Tysnes i klasse 10 C på Lynhaug skole som trakk det lengste strået. 

Karoline Tysnes
Karoline Tysnes meldte inn klassen sin til tidenes drømmedag på Voss.

Her er Karoline sin begrunnelse:

"Min klasse er som en pose med «godt og blandet». Vi er en gjeng ville apekatter som er glad i å snakke når det passer dårligst for læreren. Vi har mange kulturer og nasjonaliteter i klassen vår og er en stå-på gjeng som samarbeider godt og tar vare på hverandre... 

..Et godt eksempel på dette er da vi denne høsten fikk 3 nye elever i klassen. Én fra Radøy og to fra innføringsklassen. Innføringsklassen er et tilbud som Lynghaug skole har for ungdom som nylig har kommet til Norge og trenger å lære seg norsk i tillegg til å ha vanlige fag. Klassen dro på en liten tur i fjor  som disse tre ikke fikk med seg. Derfor ønsker jeg at vår klasse kan få oss en slik tur. Både fordi at de tre nye elevene skal få gjøre noe sosialt med klassen og for å få en fin avslutning på ungdomsskolen:"

HØR LYD OG SE VIDEO AV OVERRASKELSEN ØVERST I SAKEN


Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler