DOOBEL GLEDE: Katrine Berg og sin nye ektemann Jørn Hosfeth kan feire både kjærligheten og 180.000 skattefrie kroner.
DOOBEL GLEDE: Katrine Berg og sin nye ektemann Jørn Hosfeth kan feire både kjærligheten og 180.000 skattefrie kroner.
0:00 | 1:31
Det ble dobbel glede for Katrine Berg (29) som ikke bare nettopp hadde fått ja fra mannen i sitt liv i Rælingen kirke, men like etterpå ble hun også 180.000 kr. rikere da hun gjettet "Lyden av Norge" iført brudekjole.

- Det var Jørn som tidlig mente at han visste hva lyden var, men det var jeg som meldte oss på. Han visste ikke om det før dere ringte i dag, sier den nygifte bruden til p4.no.

Lyden av vann som treffer en varm stekepanne var det riktige svaret i denne omgang og også svaret Katrine ga oss i ettermiddag.

- Kødder du eller??

Ektemann Jørn Hosfeth (35) som satt rett ved siden av i finstasen i brudebilen kunne nesten ikke tro hva han hørte. Sammen hadde de nettopp vunnet 180.000 kr. direkte på P4.

- Vi vet ikke helt ennå hva vi skal bruke pengene på, men nå blir det nok en litt ekstra fin ferie. Vi reiser på brullypsreise til Mauritsius i morgen, sier den glade bruden fra bryllupsfesten i Rælingen i kveld.

Vi gratulerer!!

Lyden av Norge er tilbake søndag morgen 09.15 med ny lyd og nye penger i potten.Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere kanaler