BESTEVENNER: Huskyen Lilo har tatt vare på katten Rosie siden hun var liten. Nå tror Rosie at hun er en hund.
BESTEVENNER: Huskyen Lilo har tatt vare på katten Rosie siden hun var liten. Nå tror Rosie at hun er en hund. Foto: Skjermdump Instagram/Lilothehusky
Livet har ikke alltid vært like lett for katten Rosie. Hun ble forlatt som liten kattunge og var i svært dårlig form da hun ble funnet. Hun viste ikke noen tegn på bedring helt til hun møtte hunden Lilo, skriver danske MX.dk.

Lilo er en stor hund av rasen Siberian Husky, men forskjellen i størrelse betydde ingenting, Lilo tok på seg oppgaven å oppfostre Rosie og siden har de vært uadskillelige.

Saken fortsetter under bildet

Ohana means family?? #liloandrosie

A photo posted by Lilo, Infinity, & Rosie (@lilothehusky) onHunden Lilo har sin egen Instagram-profil og i beskrivelsen av profilen skrives det at det er en hjertevarmende strøm om usannsynlig partnerskap, eventyr for livet og ubetinget kjærlighet.

«Lilo, Infinity og Rosie, tilfeldigvis forskjellige, valgte å være venner», skriver eieren på profilen. 

Rosie har blitt godt tatt imot og det virker som hun selv tror hun er en hund. Eieren skriver på Instagram at hun gjør alt som en hund gjør. Nå har hun selv fått ansvaret for ni små kattunger som ble reddet på samme måte som henne selv. 


Se den fantastiske videoen av kameratene under!


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Fellingstillatelse på ulv Det er gitt skadefellingstillatelse på én ulv i sju kommuner i Agder. Lørdag 01.08 2020
Flere kanaler