SJALU: Scott Disick har slitt med å gi slipp på Kourtney.
SJALU: Scott Disick har slitt med å gi slipp på Kourtney. Foto: AFP

Kourtney Kardashian (38) har 3 barn med Scott Disick (34), men forholdet har haltet i årevis. Både utroskap og rusmisbruk har vært et tema for paret de 10 årene de holdt sammen.


Det har vært mye frem og tilbake det siste året, men nå kan det se ut til at de endelig har slått seg til ro på hver sin kant. Scott med Lionel Richie’s datter Sofia (19) og Kourtney med modellen Younes Benjima (23).


Men det gikk ikke helt smertefritt for seg da Kourtney valgte å være ryddig og advare Scott om sin nye flamme før paparazzi bildene dukket opp, skriver Contactmusic.com


– Vi ble fotografert da vi spiste middag, så jeg ville ringe og advare Scott av respekt selv om han aldri har gjort det for meg, forklarer Kourtney.


Søsteren Khloe var sammen med Scott da Kourtney ringte ham og kunne bekrefte at han taklet nyheten svært dårlig; “han skrek så høyt han kunne”.


– Kan han ikke bare ta seg sammen? Jeg må jo tåle det når han fotograferes med en ny hore hver dag, fortsetter Kourtney.


Scott er ikke vant til at Kourtney fokuserer på noe annet enn barna og ble sjalu da hun bestemte seg for å ha det litt gøy, selv om han har gjort det samme i årevis.


Hvordan de håndterer delt omsorg for barna nå som de begge har funnet nye flammer vil vi antakeligvis få se i realityserien Keeping Up With The Kardashians etterhvert.
Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler