VAKKERT: Blåmann IL har vakre omgivelser og drive idrett i, nå har de også 10.000 ekstra å rutte med etter at de ble dagens vinner av «Klubben i mitt hjerte».
VAKKERT: Blåmann IL har vakre omgivelser og drive idrett i, nå har de også 10.000 ekstra å rutte med etter at de ble dagens vinner av «Klubben i mitt hjerte». Foto: Blåmann IL
Klubben i mitt hjerte er i gang for 13. gang og hver dag frem til 26. november vil det bli trukket ut tre klubber som vinner 10.000 kroner hver. Alt du og din klubb trenger å gjøre for å være med i trekningen er å samle inn over 50 stemmer i løpet av 24 timer.

Elin Sagerup er nestleder i Blåmann IL og leder for fotballgruppa. Men Blåmann IL driver på ingen måte bare med fotball, det er både klatring, ski, basketball og friidrett, og da er det fint med noen ekstra kroner i kassa. 

– Det er helt supert! Pengene skal gå til alle utøverne, men det blir kalendersalg i førjulstiden uansett, forteller Elin til P4. 


Det flotte navnet på idrettslaget har de fått fra fjellet Blåmann som ligger i Tromsø. Og idrettslaget har også en kajakk som de låner ut, så ble du fristet til en kajakktur i nydelig omgivelser er det muligheter. 

Den andre vinnerne fra dagens trekning, som får 10.000 kroner hver, ble Elverum Håndball og Stryn turn- og idrettslag. Vi gratulerer så mye! 


Kan vinne 100.000
Vant du ikke i dag er det ingen grunn til å fortvile. Det er mange vinnersjanser igjen og det er all grunn til å stemme på den klubben du mener fortjener noen kroner ekstra i kassen. I løpet av hele kampanjeperioden registreres alle stemmer som kommer inn på en klubb. 

Den klubben som har fått flest stemmer når vi skriver 26. november stikker av med hovedpremien som er på ikke mindre enn 100.000 kroner. 

Vet du hvilken klubb du vil stemme på? Hvordan du kan hjelpe klubben i ditt hjerte kan du lese mer om her

Klubben i mitt hjerte er et samarbeid mellom Dagbladet, Nordea, P4 og Norges idrettsforbund. 


Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler