SPEKTAKULÆRT: Her ser du jentene i Pink Diamonds, et av lagene til Stavanger Cheersport Klubb, de er i øverste divisjon i cheerleading.
SPEKTAKULÆRT: Her ser du jentene i Pink Diamonds, et av lagene til Stavanger Cheersport Klubb, de er i øverste divisjon i cheerleading. Foto: Kristin Oliversen
Klubben i mitt hjertet er en relativt enkel dugnad, det fikk økonomiansvarlig i Stavanger Cheersport Klubb, Flemming Sørensen, erfare. Og pengene er han svært glad for, det er nemlig kostbart å holde på med cheerleading. 

– Bare draktene man har på seg koster i snitt 2500 kroner, og ettersom de fleste barn vokser fort må de fleste bytte drakt annenhvert år, forteller han til P4. 

Klubben bruker også mye penger på å leie hall og det betyr at noen ekstra kroner i klubbkassa kommer veldig godt med for Stavanger Cheersport Klubb. 


Klubben i mitt hjerte er i gang for 13. gang og hver dag frem til 26. november vil det bli trukket ut tre klubber som vinner 10.000 kroner hver. Alt du og din klubb trenger å gjøre for å være med i trekningen er å samle inn over 50 stemmer i løpet av 24 timer.

De to andre klubbene som fikk 10.000 kroner ekstra å rutte med i dag var Øvre Salangen IL og Utleira IL. Vi gratulerer!


Kan vinne 100.000
Vant du ikke i dag er det ingen grunn til å fortvile. Det er mange vinnersjanser igjen og det er all grunn til å stemme på den klubben du mener fortjener noen kroner ekstra i kassen. I løpet av hele kampanjeperioden registreres alle stemmer som kommer inn på en klubb. 

Den klubben som har fått flest stemmer når vi skriver 26. november stikker av med hovedpremien som er på ikke mindre enn 100.000 kroner. 

Vet du hvilken klubb du vil stemme på? Hvordan du kan hjelpe klubben i ditt hjerte kan du lese mer om her

Klubben i mitt hjerte er et samarbeid mellom Dagbladet, Nordea, P4 og Norges idrettsforbund. 


Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler