Charlottenlund Sportsklubb knuste storklubbene, og er 100.000 kr rikere! Video: P4
0:00 | 3:01
Gjennom 2 uker har P4 sammen med Nordea, Dagbladet og Idrettsforbundet delt ut penger til breddeidretten i «Klubben i Mitt Hjerte» – 10.000 kr til tre klubber per dag. Endelig er det duket for den store finalen, der den klubben som har mottatt flest stemmer i løpet av hele perioden mottar hele 100.000 kr. 

Etter en nervepirrende avslutning kunne endelig Charlottenlund Sportsklubb slippe jubelen løs, som gjennom knallhard mobilisering karret til seg det gjeveste trofeet.

– Det er vel veldig mange i Charlottenlund som er lei av å få mail av meg nå, svarer administrasjonslederen i idrettslaget, KJetil Hansen, lattermildt på hvordan det gikk til.

– Vi kommer til å bruke disse pengene på barneidretten. Nye fotballmål og håndballmål står høyt på listen!


Se og hør den store finalen på «Klubben i Mitt Hjerte» over!

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler