0:00 | 3:05
Klubben i mitt Hjerte er i gang og i dag ble de tre første vinnerne av 10.000 kroner trukket og en av dem var Tønsberg Fallskjermklubb ved leder Morten Henie.

Familiehobby
Etternavnet avslører at Morten er pappaen til Aksel Hennie og det var faktisk Aksel som fikk pappa interessert i fallskjermhopping. 

- Jeg drev litt med det i militæret, men så ble det noen år uten og det var Aksel som igjen fikk meg med igjen og jeg begynte med dette i voksen alder. Og nå er vi minst 450 som driver relativt aktivt i klubben. 

- Aksel er en god hopper
På spørsmål om Aksel er en av de mest ivrige i klubben nøler pappa litt:

-Det er nok noen andre som er enda mer ivrige enn Aksel, men han er en jevn og god hopper. 

- Det er utrolig hyggelig at vi vinner og jeg vil takke de som står bak Klubben i mitt hjerte for et flott tiltak og vi tar i mot med stor takk, sier Hennie. 

Klubben i mitt hjerte deler denne og neste uke ut 10.000 kroner til tre idrettslag i Norges Idrettsforbund alle hverdager til frem til 25.11. Den klubben som får flest stemmer i perioden vinner 100.000 kroner. 

Les mer på www.klubbenimitthjerte.no om hvordan du kan hjelpe din klubb å vinne.

Flere saker

KS: - Må skrote forslag fra om skattelegging av vannkraftverk Kraftkommuner frykter at de mister store inntekter hvis skatteleggingen av vannkraftverk endres. Tirsdag 14.01 2020
Krever turistskatt for å håndtere turismen Norsk reiseliv vil ha turistskatt for å håndtere økende turisme. Torsdag 16.01 2020
Flere kanaler