VINNERE: Ti av dagens 30.000 kroner gikk til Gulset IF i Skien. Her ser du et bildet av skigruppa som er svært fornøyd med alle som har stemt på klubben.
VINNERE: Ti av dagens 30.000 kroner gikk til Gulset IF i Skien. Her ser du et bildet av skigruppa som er svært fornøyd med alle som har stemt på klubben. Foto: Gulset IF
Klubben i mitt hjerte er i gang for 13. gang og hver dag frem til 26. november vil det bli trukket ut tre klubber som vinner 10.000 kroner hver. Alt du og din klubb trenger å gjøre for å være med i trekningen er å samle inn over 50 stemmer i løpet av 24 timer.

I dag var det blant annet Gulset Idrettsforening i Skien som stakk av med pengene. Leder for foreningen, Siv Dalen, kunne ikke vært mer fornøyd. 

– Det er en kjempefin førjulsgave! Det er stadig noe å bruke penger på så vi kommer ikke til å gi oss. Denne dugnadsinnsatsen fungerer, forteller Dalen til P4, som også i fjor fikk inn 10.000 kroner på denne måten. 

De andre vinneren fra dagens trekning ble Hetlevik IL og Biri IL. Vi gratulerer så mye!


Kan vinne 100.000
Vant du ikke i dag er det ingen grunn til å fortvile. Det er mange vinnersjanser igjen og det er all grunn til å stemme på den klubben du mener fortjener noen kroner ekstra i kassen. I løpet av hele kampanjeperioden registreres alle stemmer som kommer inn på en klubb. 

Den klubben som har fått flest stemmer når vi skriver 26. november stikker av med hovedpremien som er på ikke mindre enn 100.000 kroner. 

Vet du hvilken klubb du vil stemme på? Hvordan du kan hjelpe klubben i ditt hjerte kan du lese mer om her

Klubben i mitt hjerte er et samarbeid mellom Dagbladet, Nordea, P4 og Norges idrettsforbund. 

Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler