VINNERE: Det er ikke bare på banen det blir premier. NMK Frøya sikret seg 10.000 kroner i det som må være verdens enkleste dugnad.
VINNERE: Det er ikke bare på banen det blir premier. NMK Frøya sikret seg 10.000 kroner i det som må være verdens enkleste dugnad. Foto: NMK Frøya
Klubben i mitt hjerte er i gang for 13. gang og hver dag frem til 26. november vil det bli trukket ut tre klubber som vinner 10.000 kroner hver. Alt du og din klubb trenger å gjøre for å være med i trekningen er å samle inn over 50 stemmer i løpet av 24 timer.

I dag var en av de tre klubbene som fikk 10.000 kroner NMK Frøya som driver med gocart. Du kan kjøre gocart allerede fra du er seks år og det er selvsagt ingen øvre aldersgrense. 

NMK Frøya har 172 medlemmer som bidrar til å få klubben til å gå rundt og i dag holdt det til å vinne 10.000 kroner. Det sier styrleder i klubben, Stig Tore Sørlie, at kommer meget godt med. 

– Tusen hjertelig takk. Dette hjelper meget på for oss som klubb, forteller han til P4. 

De andre vinneren fra dagens trekning ble Stovner Rideklubb og Sømna Idrettslag. Vi gratulerer så mye!


Kan vinne 100.000
Vant du ikke i dag er det ingen grunn til å fortvile. Det er mange vinnersjanser igjen og det er all grunn til å stemme på den klubben du mener fortjener noen kroner ekstra i kassen. I løpet av hele kampanjeperioden registreres alle stemmer som kommer inn på en klubb. 

Den klubben som har fått flest stemmer når vi skriver 26. november stikker av med hovedpremien som er på ikke mindre enn 100.000 kroner. 

Vet du hvilken klubb du vil stemme på? Hvordan du kan hjelpe klubben i ditt hjerte kan du lese mer om her

Klubben i mitt hjerte er et samarbeid mellom Dagbladet, Nordea, P4 og Norges idrettsforbund. 


Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler