«Klubben i Mitt Hjerte» er i gang igjen fra lørdag 12.november. Alt din favorittklubb trenger er å samle 50 stemmer på nettet for å være med i daglig trekning av 10.000 kroner til 3 vinnere. 

Reglene er enkle å huske:

Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Nordea. Du kan stemme hver dag på stemmelokalet på klubbenimitthjerte.no, og klubben din kan vinne flere ganger i løpet av avstemningen.

Klikk på bildet for å stemme (saken fortsetter under).
klubben


I tillegg teller stemmene sammenlagt i den store konkurransen om å bli Norges mest populære klubb. Her får vinneren hele 100.000 kroner fra Nordea. I fjor vant Charlottenlund i Trondheim i hard konkurranse med Vålerenga og Brann. I år kan det bli hvilken som helst annen av Norges rundt 12 000 idrettsklubber, student -og bedriftsidrettslag. Denne avstemningen er åpen for alle medlemsklubbene i Norges Idrettsforbund uansett størrelse eller hvilke idrettsgrener de driver med.

VI starter stemmegivningen ved midnatt lørdag 14. november, og du kan stemme helt fram til fredag 27. november klokka 12.00.

De første dagspremiene blir trukket etter klokka 10.00 mandag 14. november. Du kan høre om klubben din er blant vinnerne på P4 klokka 11.15. Deretter blir det nye trekninger hver hverdag etter klokka 10.00, helt fram til fredag 25. november, med påfølgende offentliggjøring av vinnerne.

Vi skal altså med hjelp fra Nordea dele ut totalt 400.000 kroner.

«Klubben i Mitt Hjerte» en er felles kampanje arrangert av Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Nordea, P4 og Dagbladet. Vi har holdt på med denne avstemningen i elleve år fordi vi ønsker å støtte det brede, lokale idrettsarbeidet over hele landet.

Vil du få fram din spesielle klubb, er det bare å sette i gang med lokale kampanjer for å få opp antall stemmer. Bruk nettsidene til idrettslaget, Facebook, Instagram, Twitter og fantasien for å løfte fram klubben du er glad i.

Vinneren og det store avstemningsresultatet fra Klubben i Mitt Hjerte 2016 blir offentliggjort på P4, Dagbladet og klubbenimitthjerte.no lørdag 26. november.

Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler