Nå er klubben i mitt hjerte i gang og Henrik er ambassdør for årets aksjon.
Nå er klubben i mitt hjerte i gang og Henrik er ambassdør for årets aksjon. Foto: Kristian Bergh
  • 10.11.16
    1 min
  • 10.11.16
    2 min
Svømmeren Henrik Christiansen er ambassadør for årets utgave av Klubben i mitt Hjerte og hans klubben er Skjetten Svømming. 

– Klubben har stor betydning for at jeg har blitt så god, sier Henrik Christiansen til P4. 

– Jeg var ikke noe talent når jeg startet, men trenerne hadde tro på meg og dermed fortsatt jeg og ble den jeg er i dag. 

20-åringen tok sølv på 400 meter fri under årets langbane-EM i London, men det er et annet sted han føler seg hjemme, avslører Henrik.

- Ah, den herlige lukten av klor i Skjetten svømmehall. Her kjenner jeg meg hjemme og her er jeg «Kongen», fleiper Henrik.

Vinn penger til din klubb!
Klubben i mitt hjerte er et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund, Dagbladet, Nordea og P4, der vi i perioden fra 12.11 til 26.11 deler ut totalt 400.000 kroner til idrettslag i Norge. Du kan stemme på din klubb og lese mer om reglene på http://www.klubbenimitthjerte.no

VM i kortbane svømming i Canada som starter 6. desember er neste utfordring for Henrik, som setter seg store mål.

– Jeg vet at om jeg setter personlige rekord er jeg med, og kjemper om en finaleplass. Og jeg sier selvsagt ikke nei til en medalje, smiler 20-åringen.

Nå oppfordrer Henrik alle til å stemme på sin klubb og spre budskapet om denne enkle dugnaden til alle i sin egen klubb. 

Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler