Nå er klubben i mitt hjerte i gang og Henrik er ambassdør for årets aksjon.
Nå er klubben i mitt hjerte i gang og Henrik er ambassdør for årets aksjon. Foto: Kristian Bergh
  • 10.11.16
    1 min
  • 10.11.16
    2 min
Svømmeren Henrik Christiansen er ambassadør for årets utgave av Klubben i mitt Hjerte og hans klubben er Skjetten Svømming. 

– Klubben har stor betydning for at jeg har blitt så god, sier Henrik Christiansen til P4. 

– Jeg var ikke noe talent når jeg startet, men trenerne hadde tro på meg og dermed fortsatt jeg og ble den jeg er i dag. 

20-åringen tok sølv på 400 meter fri under årets langbane-EM i London, men det er et annet sted han føler seg hjemme, avslører Henrik.

- Ah, den herlige lukten av klor i Skjetten svømmehall. Her kjenner jeg meg hjemme og her er jeg «Kongen», fleiper Henrik.

Vinn penger til din klubb!
Klubben i mitt hjerte er et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund, Dagbladet, Nordea og P4, der vi i perioden fra 12.11 til 26.11 deler ut totalt 400.000 kroner til idrettslag i Norge. Du kan stemme på din klubb og lese mer om reglene på http://www.klubbenimitthjerte.no

VM i kortbane svømming i Canada som starter 6. desember er neste utfordring for Henrik, som setter seg store mål.

– Jeg vet at om jeg setter personlige rekord er jeg med, og kjemper om en finaleplass. Og jeg sier selvsagt ikke nei til en medalje, smiler 20-åringen.

Nå oppfordrer Henrik alle til å stemme på sin klubb og spre budskapet om denne enkle dugnaden til alle i sin egen klubb. 

Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere kanaler