STEM: Stem på klubben i DITT hjerte.
STEM: Stem på klubben i DITT hjerte. Foto: Klubben i mitt hjerte
«Klubben i Mitt Hjerte» er i gang igjen fra lørdag 11. november. Alt din favorittklubb trenger er å samle 50 stemmer på nettet for å være med i daglig trekning av 10.000 kroner til 3 vinnere. 

Reglene er enkle å huske:

Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Sparebank 1. Du kan stemme hver dag på stemmelokalet på klubbenimitthjerte.no, og klubben din kan vinne flere ganger i løpet av avstemningen.

Klikk på bildet for å stemme (saken fortsetter under).
klubben
STEM: Klikk på bildet for å komme deg inn på avstemningssiden.


I tillegg teller stemmene sammenlagt i den store konkurransen om å bli Norges mest populære klubb. Her får vinneren hele 50.000 kroner fra Sparebank 1. Denne avstemningen er åpen for alle medlemsklubbene i Norges Idrettsforbund uansett størrelse eller hvilke idrettsgrener de driver med.

I tillegg er alle klubber som en dag får mer enn 50 stemmer et lodd i trekningen av 50.000 kroner.

VI starter stemmegivningen ved midnatt lørdag 11. november, og du kan stemme helt fram til fredag 24. november klokka 12.00.

De første dagspremiene blir trukket etter klokka 10.00 mandag 13. november. Du kan høre om klubben din er blant vinnerne på P4 klokka 11.15. Deretter blir det nye trekninger hver hverdag etter klokka 10.00, helt fram til fredag 24. november, med påfølgende offentliggjøring av vinnerne.

Vi skal altså med hjelp fra Sparebank 1 dele ut totalt 400.000 kroner.

«Klubben i Mitt Hjerte» en er felles kampanje arrangert av Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Sparebank 1, P4 og Dagbladet. Vi har holdt på med denne avstemningen i elleve år fordi vi ønsker å støtte det brede, lokale idrettsarbeidet over hele landet.

Vil du få fram din spesielle klubb, er det bare å sette i gang med lokale kampanjer for å få opp antall stemmer. Bruk nettsidene til idrettslaget, Facebook, Instagram, Twitter og fantasien for å løfte fram klubben du er glad i.

Vinneren og det store avstemningsresultatet fra Klubben i Mitt Hjerte 2017 blir offentliggjort på P4, Dagbladet og klubbenimitthjerte.no lørdag 25. november.