Dette må være en av de smarteste ideene vi har hørt på lenge!

Skifter farge
Tre tenåringer har nemlig kommet opp med den geniale ideen om å produsere et kondom som skifter farge hvis du har en kjønnsykdom.

- Vi ønsket å lage noe som avslører farlige kjønnssykdommer på en tryggere måte enn før, så folk umiddelbart kan ta grep hjemme hos seg selv istedenfor å ta skumle tester hos legen, sier 14-år gamle (!) Daanyal Ali i en pressemelding.

Det var Muaz Nawas, Daanyal Ali og Chirag Shah vant pris for beste idé under TeenTech Awards, og får dermed muligheten til å utvikle produktet sitt.

LES OGSÅ: Nå kan jentene kalle onani for "å klittra"

Artikkelen fortsetter under bildet
Kondom
AVSLØRER SYKDOM: En idé fra tre glupe ungdommer kan gjøre sexlivet ditt tryggere. Foto: Teen Tech Awards

Selv om det følger med en pott med penger til utvikling er det ennå ikke bestemt om produktet skal produseres. Men vi kan ikke se noe annet enn at dette må bli en hit!

Klamydiaindikator
Tanken er å ha en indikator i kondomet, som reagerer med klamydiabakterien. Hvis du har en sykdom, vil kondomen skifte farge, og advare begge parter!

LAG DEN!!

Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
- Viktig at Vy vinner
- Viktig at Vy vinner Mandag 09.12 2019
Flere kanaler