Foto: AFP
Tidligere i år kom nyheten om at Bradley Cooper (44) og Irina Shayk (33) hadde bestemt seg for å gå hvert til sitt etter fire år sammen.

Dermed kom også spekulasjonene om at filmkollega Lady Gaga (33) kan ha vært en av årsakene til bruddet.

Cooper og Gaga spilte sammen i den populære filmen, "A Star Is Born", og ble raskt nære venner. 

Under årets Oscar-utdeling, fremførte de også låten "Shallow" fra filmen. Under showet satt Bradleys Irina Shayk på første rad og prøvde så godt hun kunne å ikke bli provosert av den intime fremføringen, ifølge Mirror.  

Saken fortsetter under bildet. 
Cooper og Gaga
Lady Gaga og Bradley Coopers fremførelse av låten "Shallow" under årets Oscar-utdeling. Foto: Reuters

Irina uttalte seg etter bruddet om at en av grunnene til at hun ble bekymret over den gode kjemien til de to stjernene, var hvordan Lady Gaga pratet om Bradley. 

- Han er en fantastisk regissør, og han har gjorde meg til en bedre skuespiller. Jeg bare elsker han så mye, og han er en så spesiell venn og jeg er så utrolig stolt av å være her i kveld, forteller Gaga. 

Her innrømmet hun også at den gode kontakten ikke ble avsluttet selv om filmingen var over. 

- Vi snakker sammen hele tiden, og det er så spennende og flott at vi begge er så takknemlig over hvordan denne filmen har blitt tatt imot. Vårt vennskap kommer til å vare livet ut, avsluttet hun. 


Flere saker

Naive foreldre kan gi mer ungdomsfyll - Ungdom vil drikke mer ansvarlig hvis de ikke får smake alkohol hjemme før de fyller 18 år. Lørdag 14.09 2019
Flere kanaler