Det ser ut til at One Direction-stjernen Louis Tomlinson har fått seg en ny flamme, 3 måneder etter at det ble slutt med kjæresten Eleanor Calder. De to hadde vært sammen i tre år.

Den heldig utkårede er undertøysdesigneren Tamara Bell, som tidligere også har vært undertøysmodell for Alexander McQueen.

Sett sammen på festival
Flere britiske medier melder om den nye flørten, og ryktene oppstod da de ble sett sammen på Glastonbury-festivalen i helgen.

En kilde som var på festivalen sier til avisa The Sun.
 - Louis strøk henne over ryggen og rumpa, og holdt henne i hånden. Han brydde seg ikke om kameratene som  var på festivalen. Louis hadde bare øyne for henne, og de så meget lykkelige ut.


tamara

Paret hånd i hånd på Glastonbury


Matchet av Harry Styles
Tamara og Louis møttes gjennom deres felles venn, Harry Styles!
Harry har også tidligere hooket opp Louis med damer, og det var visstnok han som sørget for at Louis og eksen Eleanor Calder fant hverandre.

Tamara er en gammel venn av Harry, og hun delte dette instagrambildet av de to for lenge siden, mens de koste seg med Fifty Shades of Grey.

styles

En ung Harry Styles og den angivelig nye flammen til Tomlinson, Tamara Bell


Les også: 10 funfacts om One Direction!
Flere saker

Vinn 50.000,- til ditt idrettslag!
Vinn 50.000,- til ditt idrettslag! Tirsdag 19.05 2020
- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler