SLIK SER DET UT: Iron Maidens eget fly, "Ed Force One".
SLIK SER DET UT: Iron Maidens eget fly, "Ed Force One".
Iron Maidens nye "Ed Force One"-fly får mye oppmerksomhet over hele verden når gutta er på turnè, og nå kan alle snart få sitt eget - forutsatt at du har en tube lim og en del tålmodighet...

Modell-produsenten Revell har inngått en avtale med bandet for å produsere en egen "Ed Force One"-modell som blir en lignende kopi av flyet Maiden fløy under 2008-turnèen.

Artikkelen fortsetter under bildet....
Iron Maiden
IRON MAIDEN: Bruce Dickinson (i front) er ofte selv pilot i bandets eget fly.

Foreløpig har det ikke kommet noen detaljer rundt hva modellflyet vil koste eller når det blir tilgjengelig på markedet, men en talsperson for selskapet lover fansen at de ikke vil bli skuffet.

- Med vår 1:144-modell av "Ed Force One" kommer vi å bringe noe nytt og morsomt på markedet. Vi ser frem til et vellykket samarbeid med Global Merchandising og Iron Maiden, sier Thomas Randrup i Revell i en pressemelding.

Oppe og flyr igjen
Nylig var det originale "Ed Force One"-flyet til reparasjon etter en ulykke på rullebanen - uten noen av Iron Maidens medlemmer ombord - men etter å blant annet ha byttet ut den ene flymotoren er det tilbake i god stand og er nå oppe og flyr igjen.

Flere saker

Provoserte sykepleiere -Det er provoserende at folk ikke tar ansvar og overholder smittevernreglene. Tirsdag 11.08 2020
Flere kanaler