Madonna har et bedre forhold til eksen Sean Penn enn til Guy Ritchie. Her opptrer hun under Sean Penn & Friends HELP HAITI HOME Gala på Montage Hotel 9. Januar i Beverly Hills, California.
Madonna har et bedre forhold til eksen Sean Penn enn til Guy Ritchie. Her opptrer hun under Sean Penn & Friends HELP HAITI HOME Gala på Montage Hotel 9. Januar i Beverly Hills, California. Foto: Afp
Det pågår for tiden en bitter og svært offentlig barnefordelingsak mellom Madonna og Guy Ritchie.

Det er sønnen Rocco som er stridens kjerne. Nå har Madonna engasjert en privatetterforsker som skal dokumentere livet til Rocco hos faren sin i London.

Ingen grenser
I følge Tmzs kilder mener Madonna at Guy ikke setter grenser for den 15 år gamle sønnen, og at han lever et farlig liv. Han går ikke på skolen, vanker i skateparker, røyker og gjør i bunn og grunn akkurat som han vil.

Artikkelen fortsetter under bildet.
madonna og rocco
Lykkeligere tider: Madonna og Rocco opptrer sammen under Madonna og Steven Klein secretprojectrevolutioni September 2013 i New York. Foto: Afp

Dyp uenighet
Madonna og Guy er dypt uenige om oppdragelsen av sønnen. Hun mener han trenger klare grenser og at Guy ikke klarer å sette de.

I mars møtes de i retten i New York for å avgjøre hvor sønnen skal bo. Inntil videre bor Rocco fortsatt hos faren i London.

Tidligere har han slettet moren fra Instagram og nektet å feire jul samme med henne.

Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler