KONFIRMANTER: Marcus og Martinus skal snart konfirmeres. De øvde seg på å skrive konfirmasjonstaler til hverandre da de besøkte P4.
KONFIRMANTER: Marcus og Martinus skal snart konfirmeres. De øvde seg på å skrive konfirmasjonstaler til hverandre da de besøkte P4. Foto: NTB scanpix
 • Martinus tale
  25.05.17
  00:52
  25.05.17
  00:52
 • Marcus sin tale
  25.05.17
  01:09
  25.05.17
  01:09
Idolene Marcus og Martinus skal snart konfirmeres. I den forbindelse ga P4 dem en passende utfordring - nemlig å skrive en kort konfirmasjonstale til hverandre.
– Å nei, jeg visste det, var det første Marcus sa da han fikk vite om utfordringen.


– Skål for Marcus
I konfirmasjonstalen skriver de begge om en og samme episode. En gang de skulle hjelpe deres mor med blomstene, men som ikke gikk helt etter planen.

Begge talene kan du lese i sin helhet nederst i saken, pluss at du også kan høre de om igjen når de leser opp talene for hverandre.


Marcus tale
MARCUS TALE: – Marcus skrev denne konfirmasjonstalen til Martinus. Foto: P4

Marcus skriver blant annet at han liker Martinus akkurat som han er, og at han må huske å kose seg nå, for dette skjer bare én gang i livet.

Også Martinus skrev en tale til sin tvillingbror. Slik ble den:

Martinus tale
MARTINUS TALE: - Skål for Marcus, skriver Martinus avsluttende i sin tale. Foto: P4

Flere saker

- Kan bli krise i eldreomsorgen - Det er en potensiell krise for eldreomsorgen at to av tre helsefagarbeidere jobber deltid. Onsdag 17.07 2019
Flere kanaler