BURSDAG: Her poserer bursdagsbarnet med sin 14 år yngre kjæreste, Bryan Tanaka.
BURSDAG: Her poserer bursdagsbarnet med sin 14 år yngre kjæreste, Bryan Tanaka. Foto: Reuters
Wikipedia blir ikke enig med seg selv om hvor gammel hun blir. Noen kilder hevder hun er født i 1969, andre i 1970. Men de aller fleste utenlandske medier feirer 47 års-dagen hennes i dag, så da gjør vi det også!

Helt sikkert er det iallefall at popstjernen, superdivaen og småbarnsmoren Mariah Carey fyller år i dag. 

Som datter av den tidligere operasangerinnen og sangpedagogen Patricia Hickey er hun velsignet med en stemme som går over fem oktaver. Anerkjent som innehaver av verdens største stemme av Rolling Stone Magazine, og med svimlende 200 millioner solgte album på samvittigheten.

Ny flamme
Etter at forlovelsen med mangemilliardær James Packer ble brutt i fjor høst, har hun funnet lykken med en av sine dansere, 33 år gamle Bryan Tanaka.  

Paret har jobbet sammen siden 2006, da Bryan ble med på hennes Adventures of Mimi tour. Nå er han ansatt som kreativ direktør.

Mariah Carey bekreftet forholdet med Tanaka i februar:


Seriøst
14 års aldersforskjell er nok bare et tall for de nyforelskede, for det virker som om det blir mer og mer seriøst mellom Carey og Tanaka. 

I januar ble paret observert sammen med hennes to tvillinger, på veg til barnas fritidsaktivitet. Den fem år gamle datteren hoppet da opp på skuldrene hans med største selvfølgelighet. Se bildene på Daily Mail.

"No one knows what it means, but it's provocative ... it gets the people going!" ??

Et innlegg delt av Mariah Carey (@mariahcarey)


Det er ukjent hvordan paret skal feire bursdagen i dag, men vi tipper det blir med en god porsjon glamour. Valentinsdagen ble iallefall feiret med badekar og sjampagne: 

Happy Valentine's Day!! ?? #happyvalentinesday #happy #moments #bubbles ????????????

Et innlegg delt av Mariah Carey (@mariahcarey)


Flere kanaler