LONDON: Det var våren 2018 Marius startet i redaktørjobben.
LONDON: Det var våren 2018 Marius startet i redaktørjobben. Foto: NTB scanpix
Tidligere i år ble det kjent at Marius Borg Høiby fått seg ny jobb som trendredaktør i motemagasinet Tempus Magazine. Men nå har oppholdet i London tatt en uventet vending.

Fredag meldte nemlig Se og Hør at Marius ikke lengre jobber i Tempus, og årsaken er at hele luksusmagasinet har måttet avviklet. Noe som vil si at alle ansatte, inkludert Marius, ikke lengre har jobb.

– Tempus Magazine er avviklet, og det er derfor ingen som jobber der lengre, skriver Borg Høiby i en melding til Se og Hør.

Da nyheten om den nye jobben ble kjent i vår kom det støtte fra familien. Kronprinsesse Mette-Marit viste sin begeistring i et intervju med NRK tidligere i år.

- Han er en veldig kreativ sjel, er god til å ta bilder og god til å filme, og har ønsket å jobbe kreativt lenge. Han har fått denne jobben som gir ham muligheten til å lære, så jeg tror han stortrives. Og så er vi veldig glad for at han har funnet et sted han trives så godt, sa Mette-Marit til NRK.

Marius har nå flyttet hjem til Norge, og bor etter det Se og Hør erfarer for tiden hjemme hos kronprinsfamilien på Skaugum.


Flere kanaler