OVERVEKTIG? Menn med normal til høy BMI har flest sexpartnere, ifølge undersøkelsen.
OVERVEKTIG? Menn med normal til høy BMI har flest sexpartnere, ifølge undersøkelsen. Foto: Fotolia
En gruppe psykologer har forsøkt å finne sammenhengen mellom kroppslige mål og antall sexpartnere. Resultatene kan muligens overraske noe.

Menn i kategorien normal til høy BMI er de som har hatt flest sexpartnere, ifølge undersøkelsen.

Det betyr likevel ikke at man kan stappe i seg junk food og håpe at damene kommer springende, presiseres det.

LES OGSÅ: Mye sex gir høy lønn

Kan være veltrente
- Selv om dette i første rekke kan være overraskende, er det viktig å bemerke at den medisinske klassifisering av overvekt ikke nødvendigvis stemmer overens med sosiale oppfatninger av overvekt, sier professor David Frederik ved Chapman University, til Independent.

Han legger til at menn som framstår som store, atletiske, og med mye makt, generelt har flere seksuelle opplevelser enn andre menn.

I undersøkelsen har mer enn 60.000 heteroseksuelle menn og kvinner fortalt om sitt sex-liv, og dette er så sammenlignet med hvordan kroppene deres er skrudd sammen.

LES OGSÅ: Ble gratulert over høyttaleren etter sex på do

Saken fortsetter under bildet
sex
SENGEKOS: Høyde spiller inn på hvor attraktiv mannen er, mener forskere. Foto: Fotolia

Høyde teller
Ifølge undersøkelsen, kan det også lønne seg å ha litt høyde innabords, hvis man ønsker flest mulig eventyr i sengehalmen. Menn som er fra gjennomsnittlig høye til ekstremt høye, har én til tre flere sexpartnere enn menn som er lavere enn gjennomsnittet.

- Forskning har gjentatte ganger vist at kvinner foretrekker menn som er høyere enn det de selv er. Det er mulig at det for mange kvinner eksisterer en minimumsgrense for høyde, i forhold til om de vil vurdere en mann som sexpartner. Dermed vil menn over denne høyden også ende opp med et lignende antall sexpartnere, sier David Frederik.

LES OGSÅ: 15-åring hadde sex med læreren minst 50 ganger
Flere kanaler