DOKUMENTAR: Mick Jagger og Bono er blant artistene som stiller opp i den kommende dokumentaren om Prince.
DOKUMENTAR: Mick Jagger og Bono er blant artistene som stiller opp i den kommende dokumentaren om Prince. Foto: AP/Montasje
Rolling Stones-vokalist Mick Jagger og U2s Bono er blant artisten som har latt seg intervjue til den kommende dokumentarfilmen om Prince. Filmen vil ta for seg den avdøde artistens tidlige år i musikkbransjen og hans vei mot berømmelsen.

"Prince: RU Listening?"
Dette er arbeidstittelen på filmen som trolig blir lansert våren 2017. Filmen vil bli regisert og produsert av Michael John Kirk, som blant annet står bak PBS-serien Frontline.

I tillegg til Bono og Mick Jagger skal også Billy Idol, Lenny Kravitz og Sheila E bidra til innholdet i filmen, skriver ScreenDaily.

LES OGSÅ: Prince er død

Buet av scenen
Mick Jagger har kjent Prince siden tidlig på 80-tallet, da han inviterte den unge og da relativt ukjente artisten fra Minnesota til å være oppvarmer til en av Rolling Stones konserter.

Prince ble den gang ikke tatt godt i mot av publikum på Los Angeles Coliseum, og han ble buet av scenen. Etter kun fire sanger måtte han ekorteres av scenen, og historien skal ha det til at Jagger måtte overtale Prince til å komme tilbake for å spille på nytt også kvelden etter.

Prince døde 21. april tidligere i år i sitt hjem Paisley Park, 57 år gammel.Flere saker

Provoserte sykepleiere -Det er provoserende at folk ikke tar ansvar og overholder smittevernreglene. Tirsdag 11.08 2020
Flere kanaler