Misjonen – for en gangs skyld trendsettere! Neste år er trangt «ut». Kun på DAB fra 4. november. Video: P4
I løpet av 2017 digitaliseres radioen og det gamle FM-nettet stenges over hele landet. Den største og viktigste konsekvensen av omleggingen er at Norge får et langt større radiotilbud og at forskjellene i kanalutvalget mellom by og land, viskes ut.

Nå danner Misjonen fortropp, og flytter over fra FM til DAB allerede 4. november. Sendetidspunktet blir likt, det samme blir kanalen, men fra da og utover må du altså skru over på DAB eller nettradio for å få med deg Atle Antonsen og Johan Golden på direktesendt radio.

For å markere overgangen fra trange kår på FM til en ny tilværelse på romslige DAB slår Misjonen på stortromma, og deler ut DAB-radioer fra Geneva og biladaptere fra Pure til lyttere som bidrar med tips til sendingen.

Du bør også følge Misjonen på P4 på Facebook, der dukker det også opp aktiviteter fremover!

Digitalradio hører du på DAB, internett og på mobilen, last ned P4-appen her. Les med om det digitale radioskiftet her

Om premiene:

Pure 400 Highway
Pure Highway DAB+ adapter er en enkel måten å oppdatere eksisterende radio i bilen uten å erstatte den. Med DAB+ i bilen kan du høre 25 riksdekkende kanaler med krystallklar lyd.


Saken fortsetter under bildet.
Pure highway
BILADAPTER: Med et biladapter får du enkelt DAB i bilen. Foto: Produsenten

Geneva reiseradio
Eksklusiv reiseradio med fantastisk design og lydkvalitet i toppklasse. DAB+/FM radio og Bluetooth for trådløs overføring av lyd fra mobil og nettbrett. Lagring av inntil 6 favoritt radio kanaler på DAB og FM, og inntil 20 timers batteritid.

Genevar
GENEVA: Med denne reiseradioen kan du enkelt ta med deg DAB-lyttingen rundt i huset eller på ferie. Foto: Produsenten


Flere kanaler