DU BESTEMMER: Hvilken låt som skal runge utover byen. Uansett hva du digger kan du bli DJ for en hel by!
DU BESTEMMER: Hvilken låt som skal runge utover byen. Uansett hva du digger kan du bli DJ for en hel by! Foto: Fredrikstad Kommune/Montasje
Mange byer i Norge har klokkespill. Noen elsker det, andre hater det - men blir det ikke uansett bedre hvis det er din favorittlåt som spilles?

Full guffe
Nå får du sjansen til å bestemme hva som skal spilles utover din by, og selvsagt i hele landet via radioen. Send en mail til vri@p4.no og fortell hva som er din favorittlåt og historien rundt hvordan akkurat den låta ble din favoritt. 

 
Din låt
Har du og kjæresten en låt som ble deres fordi dere danset til den da dere møttes, eller bor du rett ved et klokkespill og begynner å bli kraftig lei av at det aldri spiller den musikken du helst vil høre. 

Ingen grunn er for dårlig. Vi vil gi deg en «Hverdag med en vri» og høre om hvorfor akkurat din favorittlåt bør runge utover byen. 

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler