VIRALT: En rekke internasjonale medier omtaler nå de norske komikerne Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamsons video fra Lilleputthammer.
VIRALT: En rekke internasjonale medier omtaler nå de norske komikerne Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamsons video fra Lilleputthammer. Foto: TVNorge/Faksimiler
1,5 millioner mennesker har allerede sett klippet av Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson som «bodybuildere» i Lilleputthammer.

Innslaget er fra deres nye program på TV Norge, «En helt vanlig dag».

Sammen med en gjeng muskelbunter ser vi komikerne i miniutgaven av Lillehammer.

- Vi er jo en gjeng med kroppsbyggere da som drar opp hit til Lilleputthammer ved Lillehammer hvor de har bygget opp en bitteliten by. Og her er vi jævlig svære. Her er vi store. Og det hjelper jo godt på selvtilliten da, sier gutta i videoen.

Mennene har allerede gjort alt de kan gjøre for å se så store ut som de klarer. Den eneste måten de nå klarer å se enda større ut er ved å være et sted der alt annet er veldig lite.

- Nå var det deilig med en bitteliten kopp kaffe. Den får jo faen meg leggene mine til å se svære ut også, sier Henrik Thodesen i klippet.

Artikkelen fortsetter under bildene
xcv
KOMIKERDUO: Henrik Thodesen (t.v.) og Odd-Magnus Williamsom lager humor av komikeres hverdag og har nå stor suksess med sitt klipp om "bodybuilderene" i Lilleputthammer. Her fra TVNorges høstlansering tidligere i år. Foto: NTB scanpix

Verden over
Nå går klippet av muskelbuntene verden over.

«Swole Scandinavians alert!», skriver britiske E! Online under sin fane «E! loves» der de omtaler ting de elsker.  

«A bunch of Norwegian bodybuilders found a clever way to gain (apparent) mass even after reaching their physical plateau», skriver amerikanske Fox Sports.

«Please Enjoy This Clip Of Swole Norwegian Gym Bros Hanging Out In A Miniature Village To Feel Bigger», skriver Junkee.

Se videoen her: