Naboene kunne se rett inn til den nesten helt nakne mannen.
Naboene kunne se rett inn til den nesten helt nakne mannen. Foto: Shutterstock
0:00 | 1:36
Mannen hadde bare på seg en liten truse som var ramlet nedover lårene mens han spilte høy musikk med dør og vinduer på vidt gap. Politiet fikk klager fra mannens naboer i tettstedet Tana bru i Finnmark lørdag ettermiddag.

Naboene fortalte at den nesten nakne mannen kunne sees gjennom vinduet. De reagerte både at det var barn til stede som hadde sett mannen og at musikken han spilte var svært upassende.

LES OGSÅ: Cassandra (26) solte seg toppløs i egen stue - fikk brev av naboene

Vil ikke avsløre musikken
Politiets operasjonsleder Svein Erik Jakobsen forteller til avisa iFinnmark at det er snakk om musikk som ikke egner seg på trykk.

- Jeg har vært borti nakne menn, men at de vandrer rundt i huset og spiller litt sånn ubehagelig musikk, det er ikke vanlig, forteller Jakobsen til avisa.

LES OGSÅ: Dette er IKKE lov på helligdager

Upassende oppførsel
Politiet dro til stedet og snakket med mannen. Operasjonslederen forteller at de sa klart i fra til mannen om at slik oppførsel ikke passer seg. De fikk også forklart hva konsekvensene vil bli om han fortsetter på samme vis.Om man ikke vil ha besøk av politiet kan det altså være lurt å ta hensyn til andre i varmen. Det er ikke bare andre mennesker du bør ta hensyn til, også kjæledyrene trenger at vi følger med i sommer.

LES OGSÅ: Dyrlege: – Det holder ikke å sette bilen i skyggen

Flere kanaler