GIR SEG: Bassist Cliff williams var en av grunnleggerne av AC/DC i 1977. Nå gir han seg.
GIR SEG: Bassist Cliff williams var en av grunnleggerne av AC/DC i 1977. Nå gir han seg. Foto: Wikipedia
Det har ligget i kortene en god stund og nå er det bekreftet at bassist Cliff Williams slutter i det australske rockebandet AC/DC. Tidligere i sommer begynte han å hinte innpå at nok var nok og at det er på tide å slappe litt av.

Hardt Liv
Det er helt tydelig at turnelivet tærer på rockerne. Trommis Phil Rudd ser vi sansynligvis aldri bak settet igjen etter at han ble arrestert, siktet for drapstrusler og narkotika besittelse i 2014. Samme år måtte Malcolm Young som trakterte rytmegitaren legge inn årene grunnet demens. Vokalist Brian Johnson er i ferd med å miste hørselen og det er høyst usikkert om han noen gang kommer tilbake bak mikrofonen.

Saken fortsetter under bildet
Angus Young
SJEFEN: Den eneste som er igjen fra originalbesetningen er nå mannen med skoleuniformen Angus Young. Foto: Wikipedia


Fra originalbesetningen er det nå kun Angus Young igjen og er dette slutten for bandet som har holdt på siden 1977? Alt kan tyde på at "Rock or Bust" ble den aller siste turneen.

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Fellingstillatelse på ulv Det er gitt skadefellingstillatelse på én ulv i sju kommuner i Agder. Lørdag 01.08 2020
Flere kanaler