BILLIG: Kjøpmann Thomas Robertsen hos Rema 1000 Tollnes i Telemark har senket prisen på smågodt kraftig.
BILLIG: Kjøpmann Thomas Robertsen hos Rema 1000 Tollnes i Telemark har senket prisen på smågodt kraftig. Foto: Rema 1000 Tollnes
En rekke butikker selger nå smågodt til utrolige 2,90 kroner per hekto - to uker før påske.

E24 har snakket med kjøpmann Thomas Robertsen på Rema 1000 Tollnes ved Skien, og han kan blant annet fortelle av én av kundene hamstret 35 kilo(!) med smågodt etter at tilbudet var et faktum.


- Har solgt kjempebra
Flere medier skriver at både Rema 1000, Kiwi, Coop Ekstra og Coop Obs har senket prisen på smågodt til 2,90 for hektoen - eller 29 kroner kiloen.

– Dette er det billigste vi noen gang har solgt smågodt for. Det har solgt kjempebra, og det har skapt trafikk til butikk, sier Rema-kjøpmann Thomas Robertsen. Han opplyser at den opprinnelige prisen var 13,90 kroner per hekto.

Også ved påsketider i fjor var det en lignende priskrig på smågodt, noe som førte til kraftige reaksjoner. Den gang var prisene rundt 4,80 kroner hektoen.


Saken fortsetter under bildet
smågodt
PÅSKE-SNADDER: Mange kunder hamstrer nå billig smågodt til påske. Foto: NTB scanpix

Sterk konkurranse
– Den lave prisen på smågodt er et resultat av den sterke priskonkurransen mot påske, sier kommunikasjonsrådgiver i Rema 1000, Amalie Knudsen, til E24.

Før jul var det priskrig på blant annet pepperkaker, surkål, marsipan og julegrøt i mange av landets butikker.


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler