REDNINGSMANN: Nicole takker hjemløse Mark for at han hjalp henne midt på natten.
REDNINGSMANN: Nicole takker hjemløse Mark for at han hjalp henne midt på natten. Foto: Facebook
Britiske Nicole Sedgebeer (21) er takknemlig for at en hjemløs mann hjalp henne da hun nylig mistet siste toget hjem fra London.

Fulgte henne til åpen café
Hun hadde vært på fest og var på gråten på perrongen, da hjemløse Mark forbarmet seg over henne.

«Han sa han ville vise veien til en åpen kafé, ettersom det var for farlig for meg å gå rundt alene», skriver 21-åringen i et Facebook-innlegg som i skrivende stund er delt mer enn 3000 ganger.

Mark sørget for at den fortvilte jenta fikk et sted å sitte og en kopp kaffe inne på kaféen, og etter en stund forlot han henne. Han lovet å være tilbake klokken fem, for å vise Nicole veien til togstasjonen, skriver Metro.


- En helt spesiell mann
21-åringen hadde aldri trodd at mannen ville dukke opp igjen, men Mark holdt ord - noe som gjorde sterkt inntrykk på jenta.

«Ikke bare dukket han opp, han måtte ta bussen for å komme til meg. Denne mannen, som jeg sannsynligvis ville unngått øyekontakt med hvis han spurte meg om penger på gata, snudde denne negative episoden til å bli det mest tankevekkende jeg har opplevd i livet. Mark, du er en helt spesiell mann, og jeg vil aldri se ned på hjemløse igjen», skriver hun i innlegget, som du kan lese i sin helhet nedenfor.

I en kommentar til posten, skriver også Nicole at hun spurte Mark hvorfor han ønsket å hjelpe henne.

«Det er en fars plikt å sørge for at en annen fars datter kommer seg trygt hjem», var svaret.Flere kanaler